Praktisk informasjon vedr. samling 17/18 september

Osu!

Da nærmer det seg samling. Her følger en del praktisk informasjon mht overnatting, «wining and dining» etc.

Vi har avtale med Grand Hotel midt i Kongsberg. Dette er ca 10-15 minutters gange fra Raumyr skole, og har fasiliteter som basseng, spa etc. Dere kan bestille overnatting direkte på epost: kongsberg@choice.no . Oppgi rabattkode 1052GR12789 ved bestilling.

Vi har bestilt bord til rundt 15 stk sammen med Amos fredags kveld. Dere kan melde dere på felles bord her(deltaker.no). Siste trening er slutt 19.30, så det blir sen middag. Det er påmelding til felles bord, men det er selvfølgelig mulig å bestille eget bord. For smittevernregler, og evt andre forhold- se Grand sine hjemmesider: https://www.nordicchoicehotels.com/safe-stay/

Lørdag har vi bestilt bord til 20 stk på Opsahlgården/Christians kjeller(Kjeller’n). Link til påmelding er her.

Søndag har vi et kulturelt arrangement med tur til Sølvgruvene for å vise Amos litt av Kongsberg. Gruvetoget går klokken 12, og hele omvisningen tar ca. 1,5 time. Møt opp senest 15 minutter før. For mer informasjon: https://norskbergverksmuseum.no/solvgruvene

Følg oss på: