Seier i Tokaido cup!

13. april deltok 3 medlemmer fra KSKK på Tokaido cup i Lillestrøm. Julia, Nils og Øystein konkurerte alle sammen i kumite(fri kamp), samt konkurerte Julia og Øystein i kata.

Det ble flere medaljer, Julia vant 1. plass i kata og 2. plass i kumite og Øystein vant 2. plass i kumite.

Alt i alt var det en morsom, utfordrende og lærerik opplevelse for alle sammen, vi håper enda flere vil være med neste gang det er konkuranse!

Amos&Amos i Kongsberg, 20-22 september 2024

Velkommen til samling i Kongsberg!

For andre gang får vi besøk av Yanti og Richard, instruktører av ypperste klasse! Vi unner karatekas å oppleve disse fantastiske instruktørene, og ønsker derfor alle shotokanutøvere velkommen, uavhengig av tilknytning/forbund, nasjonalt og internasjonalt.

Samlingen foregår i umiddelbar nærhet til Kongsberg sentrum. Det er gangavstand fra byens tre hoteller på andre siden av elven, og tre minutter fra det litt rimeligere Kongsberg Vandrerhjem. Vi satser på fint vær slik at flest mulig går. Det er teknisk sett ikke tillatt å parkere ved skolen, og uansett er det få plasser akkurat der. Beste alternativ er Kirketorget hvor man kan stå tre timer av gangen(karantenetid på 20 min). 

Vi har ingen maksbegrensing på antall deltakere. Likevel anmoder vi om at deltakere melder seg på så tidlig som mulig. Begrensninger vurderes dersom deltakerantallet overstiger 100(avhengig av fordeling på grader og dager).

Vi kommer tilbake til ev rabattordninger på hoteller, lokasjoner/arrangement i forbindelse med middag/bespisning etc når vi nærmer oss samlingen. NB! Alle oppdateringer fremover blir lagt ut her, samt klubbens side på Facebook.

Kongsberg Shotokan Karateklubb fraskriver seg ansvar i forbindelse med ev skader på deltakere. Hver deltaker er ansvarlig for å inneha de forsikringene som er nødvendig i forbindelse med utøvelse av idretten.

Påmelding finner du her: https://www.letsreg.com/no/event/amosamos_i_kongsberg_20-22_september_2024_20092024#init

Nye treningstider

Pga få nybegynnere i vår slår vi sammen nybegynnere og mellomparti. Treningstidene blir da følgende:

Tirsdag/Torsdag
kl 17:30 – 18:30: Hvitt – Blått belte
kl 18:30 – 19:00: Fellestrening
kl 18:30 – 20:00: Lilla – Svart belte

Fredag som normalt
kl 16:00 – 17:00: Fellestrenging
kl 17:00 – 18:00: Lilla – Svart belte

Nybegynnere!

Vi tar inn nybegynnere ungdomvoksne og barn fra 18.01. Treningene foregår på Gamlegrendåsen skole, tirsdag og torsdag fra klokken 1700.

Spørsmål kan rettes til hovedtrener Thorbjørn Save, telefonnummer 928 12 266.

Vel møtt😊😊

Høstens treningstider


Fra tirsdag 26 sep endrer vi treningstidene for tirsdager og torsdager:
kl. 17-18: nye nybegynnere
kl. 18-19: tidligere medlemmer til og med blått belte
kl. 19-20: videregående
fredager som før: Kl. 16-17 for alle, kl. 17-18 videregående
vi ses!